Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ρεπούση: Η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει Καμίνη – Είναι πολύ καλός δήμαρχος!




Παραθέτουμε μια δήλωση της κυρίας Ρεπούση, γνωστής λαοφιλούς "πολιτικού", που είμαστε σίγουροι ότι θα "λατρέψουν" οι όποιοι δημότες Αθηναίων έχουν απομείνει. Είναι απορίας άξιον τελικά αν η κοινή λογική είναι πολυτέλεια σ'αυτό τον τόπο. Μάλλον, υπάρχει κάποιο κρυφό βραβείο βλακείας, που πρέπει να είναι πολύ μεγάλο και πολύτιμο, γιατί απ'ότι φαίνεται, όλοι οι "πολιτικοί παράγοντες" του τόπου διαγωνίζονται εντόνως για να πάρουν...

"...Η βουλευτής μάλιστα έπλεξε το εγκώμιο του δημάρχου Αθηναίων τονίζοντας ότι είναι «πολύ καλός δήμαρχος».
«Φυσικά και θα υποστηρίξουμε τον κ. Καμίνη. Θεωρούμε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός δήμαρχος, ότι μέσα στον χρόνο που έχει και τα προβλήματα που έχει η πρωτεύουσα της Αθήνας, έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο φαίνεται όλο και περισσότερο».
Η ίδια υπογράμμισε πως ακόμη δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις, ούτε έχει γίνει κάποια συνεδρίαση, αλλά όπως είπε «εφόσον ο κ. Καμίνης βάλει ξανά υποψηφιότητα, θεωρώ βέβαιο ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα τον στηρίξει, όπως τον στήριξε και την προηγούμενη φορά, αναγνωρίζοντας το έργο του στο δήμο της Αθήνας».
Τελικά δύο πράγματα συμβαίνουν: ή η κ. Ρεπούση ζει στην επαρχία ή έχει να πατήσει στο κέντρο της Αθήνας πολλά χρόνια και πιθανότατα συχνάζει σε άλλες περιοχές…"

Μετά απ'αυτό η επανεκλογή του πολύ "πετυχημένου" Δήμαρχου Αθηναίων είναι σίγουρη. Σε συνδυασμό μάλιστα και με το "εξαίρετο" έργο που έχει διατελέσει...
Ευχαριστούμε τον "Γκρινιαρόγατο" για την εξαίρετη εικόνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου