Social Icons

twitterfacebook

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Πώς να μην πεινάς... με 7 φυσικούς τρόπους!

Τα πιο νόστιμα επιδόρπια με φρούτα για σωστή καλοκαιρινή δίαιταΚι επειδή, κορίτσια, ποτέ δεν είναι αργά, μικρές συμβουλές για το πως θα το ...ράψουμε το βουβαμένο και δεν θα χλαπακιάζουμε ασυστόλως.
Από το joytv.gr.
" ...Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να συγκρατήσεις την όρεξή σου, το τελευταίο που έχεις να κάνεις είναι να στραφείς σε χάπια και εξαντλητικές δίαιτες. Ρίχνοντας μια ματιά στις συνήθειές σου και αναδιαμορφώνοντας την καθημερινότητά σου, μπορεί να δώσεις μία νέα πνοή στη μέχρι τώρα σχέση εξάρτησης με το φαγητό. Και θα το κάνεις εντελώς φυσικά, ακολουθώντας τους παρακάτω 7 τρόπους.
1. Πίνε περισσότερο νερό
Αρκετοί άνθρωποι μπερδεύουν το αίσθημα της δίψας με αυτό της πείνας. Έχοντας μαζί σου όλη την ώρα ένα μπουκάλι με νερό, βοηθάς τον εαυτό σου να ξεχωρίζεις τις σωστές τροφές από τα ανθυγιεινά σνακ.
2. Κουνήσου
Δεν ισχύει το ότι η γυμναστική ανοίγει την όρεξη. Αντιθέτως τη μειώνει, γι΄αυτό μη χάνεις χρόνο.
3. Μην παραλείπεις το πρωινό
Μάλλον γνωρίζεις ήδη τα οφέλη ενός καλού πρωινού, αλλά αν όντως το αμελείς, χαλάς την ισορροπία όλης της υπόλοιπης ημέρας.
4. Ενίσχυσε τον οργανισμό με πρωτεΐνη
Η πρωτεΐνη σε βοηθά να διατηρήσεις την ενέργειά σου και να νιώθεις καλά όλη την ημέρα. Τι καλύτερο από το να συμπεριλάβεις στο πρωινό σου τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη;
5. Πιες ένα απογευματινό τσάι
Διώξε τη συνήθεια του απογευματινού τσιμπολογήματος με μία κούπα ζεστό τσάι. Θα μειώσει το αίσθημα της πείνας και θα σε κάνει να αισθανθείς χορτάτη.
6. Γίνε ειλικρινής
Τσιμπολογάς όταν βαριέσαι ή είσαι αγχωμένη; Είναι πραγματικά άδικο τόσο για την ψυχολογία όσο και για το σώμα σου.
7. Τρώγε πιο συχνά
Αν η μέρα σου περιλαμβάνει ένα ή δύο μεγάλα γεύματα, είναι πραγματικά καταστροφικό. Τρώγοντας μικρότερα γεύματα και σε τακτικά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα, διώχνεις τις λιγούρες και το τσιμπολόγημα. "
joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου