Social Icons

twitterfacebook

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ο Λαζόπουλος ετοιμάζεται να τραβήξει κουρελού στο «Τσαντίρι» του


Ο Λαζόπουλος ετοιμάζεται να τραβήξει κουρελού στο «Τσαντίρι» τουΤην Τρίτη 14 Μαΐου ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο, ανοίγοντας πάλι το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του για τους τηλεθεατές.
Βέβαια, μην φανταστείτε ότι θα το κρατήσει ανοιχτό για αρκετό καιρό, αφού έχει ήδη προγραμματίσει το πότε θα τραβήξει… κουρελού για φέτος και θα δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν. Ο Λάκης λοιπόν έχει προγραμματίσει να βγάλει τρία ακόμα «Τσαντίρια» τη φετινή σεζόν, ένα κάθε δεύτερη Τρίτη, που σημαίνει ότι το τελευταίο της σεζόν θα μεταδοθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου. Βέβαια ο Λαζόπουλος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του ALPHA ότι το «Τσαντίρι» θα ανοίξει πάλι την κουρελού του τον ερχόμενο Οκτώβριο, αλλά την περίοδο του καλοκαιριού σκοπεύουν να συζητήσουν τι αλλαγές πρέπει να κάνουν για να προσελκύσουν το πολυπόθητο «νεανικό κοινό». Το πείραμα με το διαδίκτυο, όπου το «Τσαντίρι» συνέχιζε να μεταδίδεται ζωντανά και μετά τη διακοπή της τηλεοπτικής εκπομπής, δεν απέφερε τα δέοντα… κλικαρίσματα και έτσι ο Λάκης αναζητά νέους τρόπους προσέλκυσης των νέων. Θα δούμε λοιπόν τι θα σκεφτεί ο πολυμήχανος Λάκης, καθώς έχει αποδείξει ότι δεν παραιτείται εύκολα και πως ό,τι βάλει στο μυαλό του το καταφέρνει!
Πάντως, τις τελευταίες μέρες μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζει την εκπομπή της ερχόμενης Τρίτης και έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετό υλικό που θα κάνει και πάλι τους τηλεθεατές να περάσουν καλά.
Γρηγόρης Μελάς
NewsIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου