Social Icons

twitterfacebook

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Αποθέωση ΕΟΚ για την πορεία της Σπανού στις ΗΠΑ

Αποθέωση ΕΟΚ για την πορεία της Σπανού στις ΗΠΑ
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται η ΕΟΚ στην εντυπωσιακή παρουσία της Άρτεμις Σπανού στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και το Πίτσμπουργκ τα τελευταία χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την Σπανού:
«Πριν από τρία χρόνια η Άρτεμης Σπανού αποφάσισε να αφήσει τη Νέα Σμύρνη για τις ΗΠΑ και το Πίτσμπουργκ έχοντας στις αποσκευές της, τον τίτλο της πρώτης σκόρερ τόσο με τον Πανιώνιο (ομάδα όπου γνώρισε και καθιερώθηκε στο μπάσκετ), όσο και με την Εθνική Νεανίδων.
Η πρώτη διάκριση ήρθε το 2011 όταν αναδείχθηκε ρούκι της χρονιάς στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Ακολούθησαν άλλα δύο χρόνια, με τους αμερικανούς να... τρίβουν τα μάτια τους με την αγωνιστική παρουσία και τα στατιστικά της Ελληνίδας αθλήτριας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Άρτεμης Σπανού να επιλεχθεί από την μεγαλύτερη ένωση σκάουτερς στον κόσμο, την NetScouts Basketball, στην τρίτη καλύτερη ομάδα γυναικών των ΗΠΑ.
Η Άρτεμης Σπανού αυτή την στιγμή στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ είναι πρώτη στα ριμπάουντ και στα νταμπλ-νταμπλ. Κατά μέσο όρο έχει 15.5 ριμπάουντ σε κάθε αγώνα, ενώ έχει καταγράψει 26 νταμπλ-νταμπλ σε 29 παιχνίδια, ενώ σκοράρει (κατά μέσο όρο) 19.1 πόντους ανά παιχνίδι».

onsports.gr

Μπράβο κορίτσαρε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου