Social Icons

twitterfacebook

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ewan MacGregor στoν μυθιστορηματικό κόσμο του John Le Carre

Ο Ewan MacGregor στoν μυθιστορηματικό κόσμο του John Le Carre
Τα μυθιστορήματα του John Le Carre ήταν πάντοτε δημοφιλή για πιθανές κινηματογραφικές μεταφορές. Είναι σχετικά πρόσφατη η ταινία «Tinker, tailor, soldier, spy» («Κι ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι) του Tomas Alfredson, με πρωταγωνιστή τον Gary Oldman που μας έδωσε μια εικόνα της ψυχροπολεμικής περιόδου στην Αγγλία.
Από την άλλη πλευρά, αναμένουμε τη νέα ταινία του Anton Corbijn που βασίζεται στο θρίλερ του Le Carre «Α most wanted man», με πρωταγωνιστές τους Willem Dafoe, Philip Seymour Hoffman και Rachel Mc Adams.
Τις προϋποθέσεις για μια ακόμη κινηματογραφική επιτυχία έχει και η νέα παραγωγή του Justin Kurzel για το μπεστ σέλερ του Le Carre «Οur kind of traitor», καθώς στο πρωταγωνιστικό καστ θα δούμε πιθανότατα τους Ralph Fiennes και Mads Mikkelsen που έχουν ήδη δεσμευτεί με σχετικό συμβόλαιο , σύμφωνα με το collider.com.
O Ewan McGregor θα είναι ο ένας από τους δύο βασικούς ήρωες αυτού του νέου κατασκοπικού θρίλερ οι οποίοι εμπλέκονται στα δίχτυα της ρωσικής ολιγαρχίας και ενός σημαντικού παράγοντα με «ειδικότητα» στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος (στο ρόλο ο Mads Mikkelsen). Σύντομα οι πρωταγωνιστές της ιστορίας βρίσκονται ανάμεσα στα πυρά της ρωσικής μαφίας και των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Ο Ralph Fiennes θα υποδυθεί τον κυβερνητικό μεσάζοντα Hector Meredith.
Οι φήμες για τη συμμετοχή της Jessica Chastain διαψεύστηκαν, οπότε η θέση για τον γυναικείο ρόλο παραμένει ανοιχτή. Ο αρχικός προγραμματισμός της ταινίας αναφέρει ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι.
Στα πρώτα στάδια της παραγωγής βρίσκεται και η δεύτερη ταινία του Tomas Αlfredson για τον θρυλικό κατάσκοπο Σμάιλι του Le Carre που είναι βασισμένη στο βιβλίο «Smiley’s people». Ο τίτλος της νέας κατασκοπικής περιπέτειας δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο γνωρίζουμε ότι οι ηθοποιοί της προηγούμενης ταινίας του σκηνοθέτη («Και ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι») θα επιστρέψουν και πάλι στη μεγάλη οθόνη. Οι συντελεστές ελπίζουν ότι τα γυρίσματα για το δεύτερο κινηματογραφικό κεφάλαιο των περιπετειών του Σμάιλι, θα ξεκινήσουν το 2014.

click@life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου