Social Icons

twitterfacebook

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

10 σεξουαλικά έθιμα και συνήθειες που σοκάρουν

10 σεξουαλικά έθιμα και συνήθειες που σοκάρουν!
Γιατί το sex είναι μια άλλη ιστορία!
Το sex αναμφισβήτητα είναι ένα θέμα ανεξάντλητο και σίγουρα ενδιαφέρον! Αν νομίζατε βέβαια ότι τα ξέρετε όλα γύρω από την αρχαιοτέρα των πράξεων, μάλλον θα σας απογοητεύσουμε καθώς υπάρχουν τόσα πολλά έθιμα και παραδόσεις σχετικά με αυτό, τα οποία όχι μόνο δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε, αλλά ακόμα και αν σας τα αποκαλύψουμε θα δυσκολευτείτε να τα πιστέψετε! Άλλωστε, οι συνήθειες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, διαφέρουν τόσο πολύ, που θα ήταν τουλάχιστον παράλογο να μην διαφέρουν και αυτές που αφορούν στην γονιμότητα και το sex!
Στην Παπούα της Νέας Γουινέας για παράδειγμα, τα αγόρια απομακρύνονται από τις μητέρες τους σε ηλικία 7 ετών και για 10 χρόνια ζουν και εκπαιδεύονται με άλλους άντρες. Το παράδοξο βέβαια της υπόθεσης δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι τα νεαρά μέλη της φυλής αναγκάζονται να πίνουν το... σπέρμα των γηραιοτέρων μιας και θεωρείται ιδιαιτέρως θρεπτικό! Εκτός φυσικά από το να πίνουν σπέρμα, τα παιδιά στο συγκεκριμένο μέρος ξεκινούσαν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα, τα αγόρια στην ηλικία των 6 και τα κορίτσια των 10! Αυτό θα πει απελευθέρωση! Οι ιθαγενείς της Αυστραλίας, προκειμένου τα αγόρια να γίνουν... άντρες, έκαναν διάφορες τελετές κατά τις οποίες έκοβαν το...μεγαλύτερο μέρος του πέους ενώ στη συνέχεια έριχναν το αίμα στη φωτιά προκειμένου να εξαγνιστεί!
Στην Αιτή οι κάτοικοι κάθε καλοκαίρι διοργάνωναν μαζικές μετακινήσεις στους ιερούς καταρράκτες της περιοχής προκειμένου να προσευχηθούν στη θεά του έρωτα! Ως εδώ καλά... Ο τρόπος προσευχής βέβαια, απαιτούσε να είναι γυμνοί και να πλατσουρίζουν στα νερά τα οποία περιείχαν μεταξύ άλλων και αίμα ζώων που είχαν θυσιαστεί λίγη ώρα πριν!
Στο Νεπάλ από την άλλη, φαίνεται πως οι δεσμοί αίματος είναι πάνω απ' όλα μιας και λόγω έλλειψης γυναικείου πληθυσμού, τα αρσενικά αδέρφια μοιράζονταν την... ίδια γυναίκα, ενώ στο Νίγηρα η συνήθεια και το έθιμο πρόσταζε ο ένας να κλέβει τη γυναίκα του άλλου! Αν από την άλλη θεωρείτε τον... δημόσιο αυνανισμό κατακριτέο, σας πληροφορούμε ότι στην Αίγυπτο, οι Φαραώ αυνανίζονταν στα νερά του Νείλου υπήρχε η πεποίθηση πως έτσι ευλογούσαν τον ποταμό. Γι' αυτό μάλλον ονομάστηκε ιερός!
Η ομοφυλοφιλία, μπορεί ακόμα και σήμερα να αντιμετωπίζεται καχύποπτα, ωστόσο οι αρχαίοι Έλληνες την θεωρούσαν κάτι απολύτως φυσιολογικό με αποτέλεσμα να επιδίδονται συχνά πυκνά σε περιπτύξεις με το ίδιο φύλο! Το μόνο τους θέμα ήταν η θέση που κατείχε ο καθένας, καθώς κατά... παράδοση οι ενεργητικοί ήταν τα επιφανή μέλη της κοινωνίας. Για να καταλάβετε πόσο απελευθερωμένοι ήμασταν, η παιδεραστία, αναφερόμαστε φυσικά στις σχέσεις ώριμων αντρών με μικρά αγόρια, ήταν όχι μόνο νόμιμη αλλά θεωρούνταν και μέσο κοινωνικής καταξίωσης! Τέλος, στις μουσουλμανικές κοινωνίες απαγορεύεται διά ροπάλου οποιαδήποτε άλλη στάση στο sex εκτός της ιεραποστολική ενώ σε κάποιες χώρες όπως το Ιράν, αν κάποιο νεαρό ζευγάρι θέλει να κάνει sex πριν το γάμο, μπορεί να... παντρευτεί πρόχειρα με μία μικρή τελετή!
queen.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου