Social Icons

twitterfacebook

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Μιούζικαλ για τον τον Kurt Cobain ετοιμάζει η Courtney Love


Πρόκειται για project το οποίο βρίσκεται ακόμη σε εμβρυακό στάδιο, σύμφωνα με έναν εκ των manager της Courtney Love και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, αν η μορφή που θα πάρει θα είναι εκείνη του θεατρικού μιούζικαλ ή της κινηματογραφικής ταινίας.
Μιούζικαλ για τον τον Kurt Cobain ετοιμάζει η Courtney Love«Δουλεύουμε επάνω σε ένα έργο, το οποίο είτε θα έχει κινηματογραφική μορφή είτε θα δομηθεί σαν μιούζικαλ του Broadway, βασισμένο μουσικά στη δισκογραφία των Nirvana και από άποψη πλοκής στην ιστορία της Courtney και του Kurt Cobain», δήλωσε ο manager Sam Lutfi στη βρετανική Guardian.
Οι συγκεκριμένες δηλώσεις μάλιστα έγιναν… ενόρκως(!), κατά την εκδίκαση της μήνυσης του manager κατά της πρώην πελάτισσάς του Britney Spears.
Ο Lutfi ξεκαθάρισε βέβαια, ότι θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να «συναντηθεί» το κοινό με το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα των παραπάνω σχεδίων.
«Πρόκειται για κάτι που βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ιδέας, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή», υπογράμμισε. Ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον της Love, μιλά για «σχέδιο που γυρίζει στο μυαλό της Courtney εδώ και πολύ καιρό» και για το «όνειρό της να αφηγηθεί την ιστορία από τη δική της πλευρά».
Η Love και ο Cobain έμειναν μαζί για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Άρχισαν να βγαίνουν το 1991, παντρεύτηκαν και έκαναν παιδί το 1992, ενώ ο Cobain αυτοκτόνησε στις αρχές του 1994. Παρ’ όλα αυτά, η Love έχει διατηρήσει το ρόλο του θεματοφύλακα της μνήμης του Cobain, κάνοντας μεταξύ άλλων, μηνύσεις σε παραγωγούς videogames και κριτικάροντας τα πρώην μέλη των Nirvana.
Η Love έχει επίσης, μια δύσκολη σχέση με την κόρη της: νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Frances Bean Cobain ανέλαβα επισήμως ως ενήλικη τα δικαιώματα για τα έργα του πατέρα της. Έτσι, αν η Love και ο Lutfi θελήσουν να προχωρήσουν το σχέδιο του μιούζικαλ, πιθανότατα να πρέπει να ζητήσουν την έγκριση της Frances...

click@life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου