Social Icons

twitterfacebook

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

PACIFIC: Λέικερς ή σοκ


Οι Λος Άντζελες Λέικερς θεωρούνται απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, οπότε το ίδιο ισχύει για την Pacific, στην οποία έχουν ουσιαστικούς αντιπάλους τους Λος Άντζελες Κλίπερς.
PACIFIC: Λέικερς ή σοκΦέτος αποκτήθηκαν οι Στιβ Νας και Ντουάιτ Χάουαρντ, ώστε ο Κόμπι Μπράιαντ να κατακτήσει τον έκτο τίτλο του στο NBA. Αν οι «λιμνάνθρωποι» δεν τερματίσουν πρώτοι στην Pacific, τότε θα προκληθεί μεγάλο σοκ στους φίλους του ιστορικού συλλόγου, όπως και στους περισσότερους οπαδούς της βορειοαμερικανικής λίγκας μπάσκετ. Σχεδόν στον ίδιο βαθμό φαβορί είναι οι συμπολίτες Κλίπερς, αλλά για τη δεύτερη θέση.
Φοίνιξ Σανς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Σακραμέντο Κινγκςσυμπληρώνουν το γκρουπ, αλλά δύσκολα θα απειλήσουν τους δύο εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων». Αντίθετα θα διεκδικήσουν μία θέση στα playoffs. Κατ’ αρχήν ο Γκόραν Ντράγκιτς θα κληθεί να καλύψει το κενό του Νας, ενώ οι Τζίμερ Φρεντέτ, Αϊζάια Τόμας και Ντε Μάρκους Κάζινς να βάλουν τους «βασιλιάδες» σε σωστό δρόμο. Περισσότερο «νοικοκυρεμένη» ομάδα έχουν οι Ουόριορς, που θα είναι δυνατοί με υγιείς Στέφεν Κάρι και Άντριου Μπόγκουτ.
Πρόβλεψη:
1.    Λος Άντζελες Λέικερς (playoffs)
2.    Λος Άντζελες Κλίπερς (playoffs)
3.    Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (playoffs)
4.    Φίνιξ Σανς
5.    Σακραμέντο Κινγκς
Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου