Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

5 + 1 «σπιτικά» σεξουαλικά βοηθήματα που θα σας απογειώσουν

Στο ίδιο μας το σπίτι μπορούμε να ανακαλύψουμε αντικείμενα που κάνουν συναρπαστική τη σεξουαλική μας ζωή...
1. "Φτερό ξεσκονίσματος"
Το "παλιό καλό" φτερό για το ξεσκόνισμα μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικό sex toy. Φροντίστε να αγοράσετε ένα αχρησιμοποίητο βέβαια, και αρχίστε να χαιδεύετε ο ένας τον άλλο σε ολόκληρο το κορμί σας. Ανάλαφρα και φευγαλέα, είναι πιο αποτελεσματικό. Εγγυημένη ανατριχίλα και ερεθισμός. Αν ο ένας δένει και τον άλλο, η αίσθηση μπορεί να σας τρελλάνει.

2. Γραβάτες
Δυο πράγματα γίνονται, κυρίως, με τη γραβάτα. Το ένα είναι το δέσιμο: είτε εσείς αυτόν, είτε το ανάποδο. Η αίσθηση "κυριαρχίας" στον άλλο είναι ηδονική για πολλούς. Η δεύτερη χρήση είναι σαν κάλυμμα των ματιών. Δέστε του τα μάτια και εκπλήξτε τον με το τι θα του κάνετε. Η προσμονή και μόνο, ειδικά αν συνοδεύεται από φωναχτές "υποσχέσεις" από μέρους σας, θα τον ερεθίσει - σωματικά και εγκεφαλικά.

3. Ζώνη
Και η ζώνη έχει δυο χρήσεις. Αυτή του περιορισμού - δεσίματος, που περιγράψαμε και πιο πάνω με τη γραβάτα. Αλλά για τους πιο "προχωρημένους", εξαιρετική επιλογή για λίγο spanking, χτυπηματάκια στα οπίσθια δηλαδή, που για αρκετούς είναι ερεθιστικα.


4. Πινέλο μακιγιάζ
Με ένα, αχρησιμοποίητο, πινέλο μακιγιάζ μπορείτε να τον χαιδέψετε σε όλο το σώμα, και ειδικά στην ευρύτερη περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η μεταξένια αίσθηση των λεπτών τριχών του θα είναι πρωτόγνωρη για αυτόν. Για κάτι ακόμα πιο "ψαγμένο, λιώστε σοκολάτα και (αφού κρυώσει αρκετά!) ζητήστε του να την απλώσει σε σημεία του σώματός σας και, στη συνέχεια, να την γλείψει.

5. Ένα κολιέ με χάντρες
Πάρτε ένα οποιοδήποτε κολιες με στρογγυλές χάντρες (όχι, δεν έχει σημασία αν είναι... μαργαριταρένιο) και διατρέξτε το κορμί του με αυτό: χαμηλά στην κοιλιά, στο εσωτερικό των μηρών, χαμηλά στημέση και τους γλουτούς του. Και για να τον...αποτελειώσετε, "δέστε" με αυτό το πέος του πριν του κάνετε στοματικό σεξ.

*5+1. Μια...σπάτουλα!
Για τις πιο... kinky από εσάς, μια πλαστική ή λαστιχένια σπάτουλα της κουζίνας, θα αποτελέσει ένα υπέροχο sex toy για spanking στους γλουτούς.

Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου