Social Icons

twitterfacebook

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ελενα Ακρίτα - Γιάννης Μπέζος: Ψάχνοντας την τηλεοπτική σαβούρα

Εξαλλη έγινε η Ελενα Ακρίτα από ένα σχόλιο που έκανε ο συνάδερφός της Γιάννης Μπέζος. Ο ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Glam για την κρίση των τελευταίων χρόνων και το ξεσκαρτάρισμα που γίνεται στο χώρο των ηθοποιών.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πώς βλέπει την κατάσταση που επικρατεί στο τηλεοπτικό πεδίο εκείνος απάντησε: «Πάρα πολύ καλή. Σας φαίνεται περίεργο, αλλά όντως έτσι είναι. Μπορεί να μας δυσκολεύει οικονομικά αλλά θα ησυχάσουμε... Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς, ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα»

Η δήλωση αυτή έκανε έξαλλη την Ελενα Ακρίτα, η οποία ιδιαίτερα εκνευρισμένη του επιτέθηκε μέσω Facebook: «Τι λες, ρε Γιάννη; Πάμε καλά; Θα φύγει η σαβούρα;» Ποια ήταν η σαβούρα, Γιάννη; Οι συνάδελφοι σου; Οι συνάδελφοί μου; Οι συνάδελφοί μας, δηλαδή οι τεχνικοί και οι συντελεστές μιας δουλειάς (εκτός αν εσύ όλους αυτούς δεν τους θεωρείς συναδέλφους σου, τότε πάω πάσο).

«Θα φύγει η σαβούρα»; Ποια σαβούρα, γιατί θα τρελαθώ απόψε, Παναγία μου; Ποια σαβούρα; Όλοι αυτοί που ψάχνουν δουλειά; Όλοι αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν νοίκι; Όλοι αυτοί που κάνουν έρανο μεταξύ τους για να σταθούν δίπλα στον άρρωστο συνάδελφο; Αυτοί να φύγουν; Εσύ οκ, δουλεύεις και μαγκιά σου. Αλλά όλοι οι άλλοι; Οι άνεργοι είναι σαβούρα, ε; Προσωπικά είχα την τιμή να συναργαστώ με ανθρώπους σαν τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο, την Κάτια Δανδουλάκη, τον Κώστα Καζάκο, τον Κώστα Αρζόγλου, τον Δάνη Κατρανίδη, τον φίλο σου τον Φιλιππίδη, την Όλια Λαζαρίδου, τον Παύλο Χαϊκάλη και τόσους και τόσους άλλους που τώρα βρίσκονται εκτός τηλεόρασης. Και ξέρεις γιατί βρίσκονται εκτός τηλεόρασης, Γιάννη; Σου απαντάω με τα δικά σου λόγια: «Έχει γίνει ευτυχώς ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα!». Ευτυχώς! Ευτυχώς εσύ έχεις δουλειά... Κοιμήσου ήσυχα... Με την οικονομική κρίση, όλοι οι ατάλαντοι πήγαν σπίτι τους...»

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=225195

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου