Social Icons

twitterfacebook

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Κάλεσε στο πάρτι της -κατά λάθος- χιλιάδες άτομα!

Έκτακτα μέτρα έχει πάρει η αστυνομία του Χάρεν στην Ολλανδία, μετά την πρόσκληση που ανέβασε στο Facebook μια 16χρονη

Σε κατάσταση επιφυλακής τέθηκε η αστυνομία του Χάρεν, στη βόρεια Ολλανδία, καθώς το... πάρτι γενεθλίων της 16χρονης φαίνεται να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αφού χιλιάδες καλεσμένοι αναμένεται να κατακλύσουν την πόλη των 18.000 κατοίκων το βράδυ της Παρασκευής.

Η κοπέλα “ανέβασε” την πρόσκληση στη σελίδα της στο Facebook. Έκανε όμως το λάθος και δεν διευκρίνισε οτι ήταν “κλειστή”. Ετσι, οι φίλοι της κάλεσαν τους δικούς τους φίλους και γνωστούς.... Αποτέλεσμα ήταν να προσκληθούν πάνω απο 24.000 άνθρωποι. Απο αυτούς οι 2.500 δήλωσαν οτι θα πάνε. 

"Χιλιάδες άνθρωποι απάντησαν ότι θα συμμετάσχουν στη βραδιά", είπε η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Μέλανι Ζουάμα, τονίζοντας ότι οι αρχές λαμβάνουν "συμπληρωματικά μέτρα ασφαλείας".

Πολλοί χρήστες του Ίντερνετ έφτιαξαν μπλογκ αφιερωμένα στο πάρτι που το αποκαλούν "Project X Haren", παραπέμποντας στην αμερικανική ταινία Project X που αφηγείται το πάρτι που οργανώνουν τρεις έφηβοι και το οποίο τελικά παρεκτρέπεται. Μία σελίδα μάλιστα, που δημοσιεύει την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού της κοπέλας, μετρά αντίστροφα τις ώρες μέχρι την έναρξη της γιορτής και διαβεβαιώνει ότι έχουν προσκληθεί 150.000 άνθρωποι.

Το δημοτικό συμβούλιο του Χάρεν, αποφάσισε να πάρει έκτακτα μέτρα για να αντιμετωπίσει μια ενδεχόμενη "εισβολή γλεντζέδων". Μάλιστα, για να αποφύγουν τα χειρότερα σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετατρέψουν το πάρτι γενεθλίων σε γιορτή για όλη την πόλη...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=163739&catid=11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου