Social Icons

twitterfacebook

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Jennifer Aniston: Aναβάλλει την μητρότητα λόγω... Justin


Θυμάστε που η Jennifer Aniston δήλωνε με την πρώτη ευκαιρία ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά και ότι η μητρότητα θα την ολοκληρώσει; Ξεχάστε τα αυτά... Πρόσφατες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν την Aniston στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, We're the Millers αποδεικνύουν ότι η διάσημη ηθοποιός, μάλλον δεν έχει και πολύ έντονο το μητρικό ένστικτο.
Jennifer Aniston: Aναβάλλει την μητρότητα λόγω... JustinΣυγκεκριμένα, σε μία σκηνή της ταινίας η Jen φαίνεται να κρατάει ένα μωρό τυλιγμένο σε μία πετσέτα και μόλις η σκηνή ολοκληρώνεται, το... πετάει κάτω! Φυσικά, το μωρό είναι απλώς μία κούκλα, αν ήταν αληθινό τώρα μάλλον η star θα βρισκόταν στα δικαστήρια, αλλά έδειξε ξεκάθαρα τα συναισθήματά της σε σχέση με την μητρότητα τα οποία συμβαδίζουν και με τις πρόσφατες δηλώσεις της.
Πάει η Jennifer που δήλωνε περιχαρής ότι λατρεύει τα μωρά και σύντομα θέλει να αποκτήσει ένα. Τώρα πια, διατυμπανίζει ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της η μητρότητα όπως επίσης και του συντρόφου της Justin Theroux, τον οποίο δεν αφορά καθόλου να γίνει πατέρας.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, το διάσημο ζεύγος θέλει να επικεντρωθεί στη σχέση του και παρά το γεγονός ότι η 43χρονη star δήλωνε κατά το παρελθόν ότι θέλει να αποκτήσει οικογένεια και παιδιά, από τότε που γνώρισε τον Justin νιώθει τόσο γεμάτη που δεν την αφορά καθόλου η μητρότητα.
«Πολύ απλά η μητρότητα δεν είναι πλέον προτεραιότητα για την Jennifer. Η προτεραιότητά της είναι μόνο ο Justin» εξομολογείται πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.
Και συνεχίζει: «Ο Justin ξεκαθάρισε από την αρχή στην Jennifer ότι δεν τον ενδιαφέρει να κάνει παιδιά και οικογένεια και η Jen με τη σειρά της συμφώνησε με αυτό. Μπορεί να μην έχει εγκαταλείψει τελείως την ιδέα της μητρότητας αλλά προς το παρόν είναι ευτυχισμένη με τη ζωή της και δε νιώθει την ανάγκη να κάνει ένα παιδί για να νιώσει ολοκληρωμένη».
Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό η star των Friends κάνει στενή παρέα και με άλλες διάσημες κυρίες, ανάμεσά τους η Chelsea Handler και η and Ellen DeGeneres οι οποίες δεν έχουν παιδιά και οι οποίες την έπεισαν ότι το κλειδί της ευτυχίας δεν είναι απαραίτητα το να γίνει μάνα.
«Για πολλά χρόνια η Jennifer είχε όνειρο να ξαναπαντρευτεί και να κάνει ένα παιδί. Τελικά συνειδητοποίησε ότι η ζωή της είναι μια χαρά έτσι όπως είναι καθώς έχει βρει τον πραγματικό έρωτα και ζει ευτυχισμένη κοντά του».
Ίσως τελικά η διάσημη ηθοποιός να μην ήθελε ποτέ πραγματικά να γίνει μητέρα και απλώς να φοβόταν να το παραδεχτεί. Ίσως πάντα να έψαχνε κάποιον που να μοιράζεται τις ίδιες αντιλήψεις, εν αντιθέσει με τον πρώην Brad, και τώρα που τον βρήκε, απλά να το απολαμβάνει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου