Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Demi Moore: Έπαθε νευρικό κλονισμό όταν είδε τα φιλιά του Ashton και της Mila


Demi Moore: Έπαθε νευρικό κλονισμό όταν είδε τα φιλιά του Ashton και της MilaΤα γεγονότα που ακολούθησαν το χωρισμό της Demi Moore και του μπερμπάντη όπως αποδείχθηκε Ashton Kutcher είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Οι αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις, η κατάρρευση της διάσημης ηθοποιού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις κόρες της, έγιναν καθημερινό θέμα σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά και sites.
Kαι μπορεί τον τελευταίο καιρό η Demi να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, ένα γεγονός όμως, και πιο συγκεκριμένα κάποιες φωτογραφίες της έδωσαν τη χαριστική βολή...
Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Ashton να φιλάει και να αγκαλιάζει με τρυφερότητα την Mila Kunis, αποδείχθηκαν κάτι παραπάνω από αρκετές για να προκαλέσουν νευρικό κλονισμό στη διάσημη ηθοποιό. « Η Demi είναι συντετριμμένη με τη νέα σχέση του Ashton. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι την ξεπέρασε τόσο γρήγορα. Είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Το ότι ο πρώην σύζυγός της την είχε απατήσει κατά καιρούς με διάφορες δεν την ενόχλησε τόσο όσο οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αγκαλιά με την Mila Kunis».
« Το γεγονός ότι πλέον έχει μία σταθερή σχέση κυριολεκτικά τη σκοτώνει καθώς είχε μέσα της μία ελπίδα ότι μπορεί να τα ξαναβρούν. Τώρα πλέον ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης».
Αshton Kutcher και Mila Kunis γνωρίζονται από την εποχή του That 70s Show και μάλιστα έκαναν στενή παρέα, κάτι που πάντα ενοχλούσε την Demi η οποία ζήλευε παράφορα τη σχέση τους.
Η ίδια πηγή αποκαλύπτει: « Κάθε φορά που η Demi ακούει για τον Ashton και την Mila της ραγίζει η καρδιά. Τον αγαπούσε πραγματικά και παρά τα προβλήματα στο γάμο τους το να τον βλέπει ερωτευμένο με κάποια άλλη και μάλιστα τόσο νεότερη, την τρελαίνει».
Κερασάκι στην τούρτα όλων αυτών είναι η απόφαση του νεοσύστατου ζευγαριού να συγκατοικήσει. Κουράγιο Demi...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου