Social Icons

twitterfacebook

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πώς ένα τέκνο της δεξιάς έγινε μπαμπάς του νέου... ΕΑΜ


Πολλοί τον θεωρούν αδίσταχτο δημαγωγό, αλλά άλλοι τον έχουν κορώνα στο κεφάλι τους. Ο λόγος του πάντως στα ερτζιανά, ένα μίγμα λαϊκισμού και επιθετικής ειλικρίνειας... που φτάνει στην ωμότητα, έχει αποτελέσει σταθμό και σπάει όπου κι αν πήγε τα ρεκόρ ακροαματικότητας.

Κλασσικός δεξιός, αστυνομικός συντάκτης στην ......
αρχή της καριέρας του, ο Γιώργος Τράγκας, παρά το χαστούκι που έφαγε από σύμβουλο του Ανδρέα έξω από το Χέρφιλντ στο Λονδίνο, δε δίστασε να πολεμήσει από τον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ήταν ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλε στην ανατροπή της.

Προεκλογικά κατάπληξε τους πάντες δηλώνοντας ότι θα ψηφίσει τον Μανώλη Γλέζο, λογική συνέπεια της μαχητικής του αντίθεσης στο μνημόνιο και την τρόικα από τον Real FM του Νίκου Χατζηνικολάου. 
Την Πέμπτη ανακοίνωσε την ίδρυση πολιτικού forum-φορέα με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Ελλάδα-Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο".

Ένα μέτωπο που σύμφωνα με τη δήλωσή του δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά εντός ζωής.
Στην ιδρυτική διακήρυξη γίνονται γνωστές κάποιες από τις αρχές του νέου σχήματος, όπως «άμεση ακύρωση όλων των παράνομων διεθνών συμβάσεων και των μυστικών συμφωνιών που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε οικονομική και πολιτική εξάρτηση από τους διεθνείς κερδοσκόπους».

Πολλοί αναρωτιούνται μετά από αυτά ποιο είναι το μυστικό του Τράγκα. Αν μας δουλεύει όλους ή όντως εννοεί αυτά που λέει. 
Το μυστικό λοιπόν του Γιώργου Τράγκα μας το αποκάλυψε συνάδελφός του δημοσιογράφος: Ο Γιώργος είναι πονηρός... μας είπε, κλέβοντας τους στίχους από το γνωστό τραγούδι.

Αλλά είναι πονηρός και με τον εαυτό του, δηλαδή πρώτα πείθει τον... Τράγκα ότι έχει δίκιο. Γιατί ξέρει ότι αν δεν πείσει τον εαυτό του, δεν πείθει τους άλλους.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Τράγκας που ξεκίνησε ως παιδί της δεξιάς, εξελίσσεται σε μαχητικό αντίπαλο του κεφαλαίου και Εαμίτη.

http://www.kentrinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου