Social Icons

twitterfacebook

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Μάνα και κόρη... σε ροζ περιπέτειες στην Πάτρα

" Το ένα μετά το άλλο εμφανίζονται τα κρούσματα παράνομης πορνείας και το πιο ανησυχητικό όλων είναι ότι παρατηρείται αύξηση των περιπτώσεων.....που αφορούν σε γυναίκες οι οποίες δεν διστάζουν να εμπλέξουν σε τέτοια κυκλώματα και να προωθήσουν ακόμα και τις ίδιες τους τις... κόρες!

Μία ακόμα τέτοια περίπτωση απασχολεί την συνοικία του Αγίου Διονυσίου της Πάτρας και έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις. Το θέμα είχε δει το φως της δημοσιότητας και στο παρελθόν, αλλά φαίνεται πως το «δίδυμο» συνεχίζει απτόητο! Πρόκειται για την περίπτωση μιας 45χρονης μάνας και της 19χρονης κόρης της. Και οι δύο προκαλούν τα βλέμματα όλων όταν περνούν αφού η εμφάνισή τους είναι εντυπωσιακή αλλά και άκρως προκλητική. Περίπου στο ίδιο ύψος, μελαχρινές και οι δύο, με έντονα χαρακτηριστικά και... τέλειες αναλογίες! Πώς και πού βρίσκουν τους υποψήφιους ερωτικούς πελάτες τους; Συχνάζουν σε καφενεία της ευρύτερης περιοχής όπου κάθονται από το πρωί μέχρι το βράδυ, πιάνουν γνωριμία με όσους δείχνουν να ελκύονται από τη μάνα, την κόρη ή και τις δύο, και στη συνέχεια τους κάνουν ευθέως την πρόταση. Μάλιστα, η μάνα φροντίζει να επικαλείται σε πολλούς από τους ενδιαφερόμενους πελάτες τα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Και επιστρατεύει την προσωπική της ιστορία, ότι μετά το θάνατο του συζύγου της, που, όπως λέει σε όλους, είχε ως αποτέλεσμα να πρέπει να μεγαλώσει και να φροντίσει μόνη της την κόρη της, έπρεπε να δουλέψει σκληρά όμως δεν έβρισκε πουθενά μια θέση εργασίας που να της εξασφάλιζε όλα τα απαραίτητα. Κι έτσι, ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να... πέσει στον βούρκο της αμαρτίας! Το θέμα είναι, όμως, ότι δεν δίνει καμία πειστική εξήγηση σε σχέση και με τον λόγο για τον οποίο έχει εμπλέξει σε αυτήν την ιστορία και την ίδια της την κόρη.

Προστέθηκε και τρίτη στην παρέα

Τον τελευταίο μήνα, στην παρέα των δύο γυναικών (μάνας και κόρης) έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της και μία τρίτη γυναίκα. Η οποία μάλιστα είναι νεότερη και φαίνεται να είναι φίλη της κόρης η οποία μάλλον την έπεισε ότι με το να κλείνει ερωτικά ραντεβού μπορεί να εξασφαλίζει σίγουρα χρήματα, χωρίς πρόβλημα.

Το κόλπο για να αποφύγουν... κατηγορίες

Προκειμένου να γλιτώνουν την πιθανότητα να συλληφθούν και να κατηγορηθούν για μαστροπεία, ακολουθούν συγκεκριμένη τακτική. Δηλαδή, κάθονται σε ένα καφενείο, «καρφώνουν» έναν πελάτη που πιστεύουν ότι μπορεί να ενδώσει και στη συνέχεια κάνουν τη γνωριμία μαζί του και πιάνουν κουβέντα. Δίνουν ραντεβού για επόμενη μέρα, καλώντας τον σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στην περιοχή και πριν την πράξη έχουν φροντίσει να του μιλήσουν για τα... έντονα οικονομικά προβλήματά τους ώστε να βάλει το χέρι στην τσέπη και να δώσει χρήματα, όχι ως αμοιβή για τις ερωτικές υπηρεσίες αλλά ως απλό βοήθημα..."

parapolitika


Δεν βλέπω ονόματα και διευθύνσεις...Ένας ακόμα λόγος που λατρεύουμε την Πάτρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου