Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Οι κατηγορίες των "ελεύθερων" γυναικών

"Αναρωτιέστε καμιά φορά εσείς οι ελεύθεροι εκεί έξω "Πως γίνεται οι γυναίκες να είναι περισσότερες από εμάς κι όμως να είμαστε μπουκάλα;" Μην το σκέπτεστε πολύ. Οι παρακάτω γυναίκες βρίσκονται στην ελεύθερη αγορά περιμένοντας...τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο. Ας τις γνωρίσουμε λοιπόν.

1. Η άσχημη
Έχει τριψήφιο αριθμό κιλών ή για να κυκλοφορήσει έξω χρειάζεται σακούλα. Η ζυγαριά ενιότε την διαολοστέλνει όποτε κάθεται πάνω της. Εδώ και χρόνια κυνηγάει τους γκόμενους με το ντουφέκι και όταν μιλάει στο τηλέφωνο θα ζητήσιε να μάθει info για τον κάθε τυχαίο που γνώρισαν χθες στο club, αλλά η κολλητή της πήρε τηλέφωνο, αλλά δε βγήκε γιατί δεν ήταν σε φάση, αλλά αυτή ήθελε το τηλέφωνό του επειδή θέλει να τον φάει, αλλά αυτός δεν την γουστάρει και...ΟΥΦ!!!!!

Αφού ρε κοπέλα μου είσαι σαν μπουχέσα, αφού δεν σταυρώνεις γκόμενο, αφού ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ σε φτύνουνε γιατί είσαι σαν ανάποδο γαμώτο...τι σκατά κάνεις στη ζωή σου; Γιατί δεν κάνεις δίαιτα; Η αν σε μουτζώνει ακόμα κι ο καθρέφτης, γιατί δεν κάνεις καμιά διακριτική πλαστική μπας και στρώσει το πράμα;

Αν δεν τα σκέφτεσαι όλα αυτά σοβαρά και κάνεις πλέον παρέα με αράχνες, ε αυτοκτόνα να μην πιάνεις και χώρο. Αλλά πριν το κάνεις τουλάχιστον ΞΥΠΝΑ.

2. Η ξενέρωτη
Είναι ο ορισμός της καριόλας, για χάρη της οποίας φτιάχτηκε το συγκεκριμένο blog. Είναι η ΨΩΝΑΡΑ με κεφαλαία γράμματα. Προτιμάει να βγαίνει με τις φίλες της για ποτό και να περνάει καλά, ενώ για να τα φτιάξει με κάποιον θα πρέπει να είναι ή επώνυμος ή να έχει λογαριασμό τραπέζης με 6 ψηφία minimum. Αν της φέρουν κανέναν καινούργιο στην παρέα, θα τον χαιρετίσει με χειραψία 10χρονου (το χέρι ακίνητο). Αν της μιλήσει κανένας άγνωστος σε μπαρ τότε θα του απαντήσει μονολεκτικά μέχρι να φύγει ή...δεν θα του απαντήσει καν.

Συχνάζει σε ψωνισμένα μαγαζιά τύπου Suite Bar στη Κηφησιά και κάτι W ή DC. Χειμερινό, καλοκαιρινό, βρέξει-χιονίσει, το clubάκι της θα το πάει. Θα χορέψει και με την κολλητή της σε σημείο "κολοτριψίματος", μετά θα πάει σε κανένα Κιάμο ή Μαρτάκη να του κωλοτριφτεί κι αυτουνού στο καμαρίνι (λες κι αυτήν περίμεναν μια ζωή) κι όταν γυρίσει σπίτι θα κάνει add μερικούς ακόμα φίλους στο Facebook για να πάρουν μάτι το πόσο ωραία είναι στις 650 photos με τα 8.328 likes. Μόνο κάντε την add στο profile B, γιατί το Α γέμισε.

Κι όλα αυτά γιατί η καριόλα η μαμά είπε "Όταν μεγαλώσεις να πάρεις τον καλύτερο". Για πάτα το μηδέν. Όταν φτάσεις τα 35 όμως, εκεί ή θα παρακαλάς ή θα σου μείνουν οι Louis Vuitton για παρέα.

3. Η αγάμητη
Επικίνδυνο είδος γυναίκας που εγκυμωνεί κινδύνους. Για έναν ανεξήγητο λόγο, η κοπέλα αυτή θεωρεί ότι μια ζωή είχε τον μαλακομαγνίτη. Γι' αυτό και δεν έχει πλησιάσει άντρα. Πέρασε από το στάδιο "φάσωμα" αρκετές φορές, αλλά τον σύρτη δεν τον έβαλε. Ενδέχεται να έχει φτάσει μέχρι και 25 χρονών και να είναι ακόμα παρθένα. Κοινώς, ο εγκέφαλός της βρίσκεται σε άλλο κόσμο.

Μόλις τον "φάει" από τον πρώτο, θα γλυκαθεί. Μετά θα θέλει κι άλλους. Γιατί θα θέλει επιτέλους να ζήσει τη ζωή της και μάλιστα το συντομότερο δυνατό για να πάρει πίσω όλα τα χρόνια που έχασε. Ε όταν στην πέφτανε μωρή βουτυρομπεμπέκα εσύ που ήσουνα; Κράταγες ασπίδα;

4. Η χωρισμένη
Άμα την ρωτήσεις τι κάνει στη ζωή της θα σου απαντήσει "χωρισμένη". Όχι ελεύθερη. "Χωρισμένη". Γιατί "Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια", "Δεν ξανακάνω σχέση γιατί δεν αξίζετε" και κολοκύθια τούμπανα. Στο Facebook το status έχει κολλήσει στο "Widowed" με φωτογραφίες του πρώην και η γκόμενα δεν έχει εγκέφαλο για να καταλάβει πως αν το γυαλί ραγίσει δεν ξανακολλάει. Μάλλον...το ανάποδο. Πρέπει να της κολλήσεις το γυαλί στον εγκέφαλο για να ξεκολλήσει και να καταλάβει ότι πρέπει να ψάξει για κάτι άλλο.

Αν βγεις μαζί της για καφέ, θα αρχίσει να σου μιλάει για τον πρώην της. Αν δεις το κινητό της στάνταρ θα έχει ακόμα φωτογραφίες δικές του. Και το καλύτερο απ' όλα δε στο είπα. Της ρίχνει κάνα λούτσο που και που, έτσι για να φύγουν τα πολλά.

5. Η πουτάνα
Όπου δει οικόπεδα με αγγουριές πάει και κάθεται πάνω. Η πουτάνα μπορεί να είναι είτε μόνη της, είτε με γκόμενο. Η ουσία είναι ότι πηδιέται αριστερά και δεξιά με όποιον βρει!

Αν είναι μόνη της τότε θα την δεις να έρχεται και να σου μιλάει στο μπαρ (κι εσύ θα ψάχνεσαι να βρεις πως έγινε αυτό). Αν είναι με γκόμενο τότε θα κάνει κάτι μαζί σου αν την γνωρίσεις στο άσχετο (π.χ. υπάλληλος σε άλλη εταιρεία που συνεργάζεσαι) άρα είσαι έξω από τον κύκλο της και δεν κινδυνεύει να την ρουφιανέψεις.

Όταν θα βγείτε είναι defacto ότι θα γαμήσεις. Το δίνει 1.10 στο στοίχημα. Μετά όμως μην περιμένεις πολλά πολλά στα τηλέφωνα. Ειδικά αν έχει γκόμενο θα την δεις να μη σηκώνει τηλέφωνο, να αργεί να απαντήσει στα μηνύματα κτλ. Τα SMS της συχνά μιλάνε για sex, καθ' ότι η γκόμενα είναι αχόρταγη. Βέβαια ποτέ δεν παίζει να βρει έναν μαλάκα να την ανεχτεί γιατί θα ψάχνεται διαρκώς. Εκτός κι αν φτάσει τα 30 οπότε θα αρχίσει να "χτυπάει" το βιολογικό καμπανάκι.

6. H φυσιολογική
Η νορμάλ γκόμενα που είναι ταυτόχρονα και διαθέσιμη, συνήθως συναντάται εκτός Αθήνας (καθ' ότι οι περισσότερες Αθηναίες είναι καβαλημένες ψωνάρες, βλέπε κατηγορία 2). Αν είναι Αθηναία τότε θα την βρεις είτε σε περιοχές του κέντρου, είτε προς Πειραιά και γύρω περιοχές. Άντε και στα Δυτικά Προάστεια.

Πολύ απλά θα είναι μόνη της γιατί χώρισε πρόσφατα. Για να καταλάβεις ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία, θα το δεις από την ματιά που θα σου ρίξει στο μπαρ ή στο πάρτι. Η θα βάλει την φίλη της να μάθει για σένα. Απλά μίλα της για 1-2 ώρες και στη συνέχεια δώστης το κινητό σου και πες της να σου κάνει αναπάντητη. Αν σου κάνει αναπάντητη και μετά βγείτε τότε ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αν δεν σου κάνει τότε δεν ανήκει σε καμία από τις 6 κατηγορίες, άρα χέστο. Μόνο πρόσεξε, όταν βγείτε μην της την πέσεις απο το πρώτο ραντεβού, γιατί δεν ανήκει στην κατηγορία 5."
by ksenerotes.blogspot.com
Άντε και καλό βόλι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου