Social Icons

twitterfacebook

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

5 μύθοι για το πρωκτικό σεξ

Συνεχίζουμε με ιδιαίτερες αναλύσεις, που τόσο λατρεύουμε. Η συγκεκριμένη μπορεί ν'αποδειχθεί και χρήσιμη στις ημέρες που διανύουμε. Για να δούμε :

" Το πρωκτικό σεξ εξακολουθεί να είναι η πιο παρεξηγημένη ερωτική πράξη. Παρόλο που το ¼ από εμάς το έχει δοκιμάσει, παραμένει μία συζήτηση ταμπού. Ίσως μάλιστα να ανήκεις και συ στο ποσοστό των γυναικών που διστάζουν να προχωρήσουν σ' αυτή την σεξουαλική πρακτική. Συνήθως, η ευθύνη γι' αυτή την απροθυμία αποδίδεται σε μια σειρά μύθους και παρεξηγήσεις.

Μάθε την αλήθεια, και βρες τις απαντήσεις στα πιο κοινά άγχη των γυναικών γύρω από το πρωκτικό σεξ.

Εν αρχή ην το κώλον:

μόλις εντρυφήσεις στις σωστές τεχνικές του πρωκτικού σεξ, θα το κάνεις με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Ο πρωκτός περιέχει έναν τεράστιο αριθμό νεύρων, που τον προάγουν σε μία από τις πιο ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες που διαθέτεις. Τα χάδια, το μασάζ και άλλοι τρόποι διέγερσης του πρωκτού, μπορούν να αποβούν ιδιαίτερα απολαυστικά. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να έρθουν σε οργασμό και μόνο από την πρωκτική επαφή .

Μύθος Νούμερο 1: Ο πρωκτός είναι βρώμικος

Η πραγματικότητα: κατά την παιδική σου ηλικία έμαθες πως ο πρωκτός είναι βρώμικος και δεν πρέπει να τον αγγίζεις. Αν μάλιστα τον άγγιζες κατά λάθος, έπρεπε να προβείς σε διεξοδικό πλύσιμο των χεριών. Παρόμοιες αντιλήψεις έχεις ακούσεις και για το αιδοίο ή τον κόλπο. Έλα όμως που η διέγερση αυτών των περιοχών παρέχει μια σειρά ευχάριστων αισθήσεων! Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την περίπτωση του πρωκτού. Μια καθημερινή ρουτίνα υγιεινής, μπορεί να μετατρέψει τον πρωκτό σε ένα από τα πιο καθαρά σημεία του σώματος.

Παρόλα αυτά, ο πρωκτός περιέχει και τα δικά του φυσικά βακτήρια. Γι' αυτό, αν θέλεις να αποφύγεις τις μολύνσεις, δεν πρέπει να επιτρέπεις την απευθείας διείσδυση οποιουδήποτε αντικειμένου (πέους, δονητή) από τον πρωκτό στον κόλπο.

Μύθος Νούμερο 2: η πρωκτική επαφή είναι ιδιαίτερα επώδυνη

Η πραγματικότητα: η επαφή της πίσω πόρτας δεν πρέπει να είναι επώδυνη. Αν πονάς, σημαίνει πως γίνεται με το λάθος τρόπο. Αν μάθεις από πριν τις σωστές τεχνικές, θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. Τα κλειδιά για την ανώδυνη πρωκτική συνουσία είναι τρία: χαλάρωση, λίπανση και παιδεία.

Ο πρωκτός είναι ένας σωλήνας τεσσάρων εκατοστών που βρίσκεται περικυκλωμένος από δύο δακτύλιους μυών. Ο ένας δακτύλιος, ο ονομαζόμενος εξωτερικός σφιγκτήρας βρίσκεται υπό τον έλεγχό σου. Ο έτερος, εσωτερικός, τεντώνεται αυτόματα, όταν κάτι πιεστεί να μπει στον πρωκτό. Εφόσον ο εξωτερικός σφιγκτήρας χαλαρώσει, το πρωκτικό σεξ θα γίνει ευκολότερο και πιο ευχάριστο. Έχε υπόψη όμως, πως πρωκτός δεν υγραίνεται φυσικά, γι' αυτό αν θες να αυξήσεις την ευχαρίστηση, πρέπει να χρησιμοποιήσεις πολλά λιπαντικά με βάση το νερό.

Μύθος Νούμερο 3: το πρωκτικό σεξ είναι επιβλαβές και ανθυγιεινό.

Η πραγματικότητα: πολλές γυναίκες φοβούνται πως η επαφή της πίσω πόρτας θα τους προκαλέσει αιμορροΐδες, πληγές και δάκρυα. Κάποιες μάλιστα φοβούνται πως θα πάθουν ακράτεια και θα κυκλοφορούν με πάνες για το υπόλοιπο της ζωής τους. Η σωστή και ευχάριστη πρωκτική συνεύρεση δεν προκαλεί βλάβη, ούτε στον πρωκτό, ούτε στο έντερο. Εφόσον ο σύντροφός σου δεν πάσχει από κάποια μεταδοτική ασθένεια, ούτε το σπέρμα ούτε τα λοιπά υγρά θα επιδράσουν αρνητικά στην υγεία σου. Αν δεν είσαι σίγουρη για την κατάσταση υγείας του εραστή σου (αν για παράδειγμα πάσχει από κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα), χρησιμοποίησε οπωσδήποτε προφυλακτικό με έξτρα λίπανση. Απόφυγε τα προφυλακτικά που περιέχουν σπερματοκτόνο, που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στα ευαίσθητα πρωκτικά τοιχώματα και τον πρωκτό.

Μύθος Νούμερο 4: Το πρωκτικό σεξ είναι μία διεστραμμένη, ανώμαλη πράξη.

Η πραγματικότητα: αντίθετα με ό,τι λέγεται, η πρωκτική επαφή αποτελεί ερωτική πράξη ευρέος αποδεκτή εδώ και αιώνες. Μάλιστα, σε παλιότερες εποχές, οι γυναίκες προτιμούσαν την ευχαρίστηση που προσέφερε το πρωκτικό σεξ και ταυτόχρονα διαφύλασσαν την αγνότητα τους. Βέβαια, αν δε νιώθεις άνετα με τη συγκεκριμένη σεξουαλική πρακτική, απλά μην την εφαρμόζεις! Κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις.

Μύθος Νούμερο 5: Το πρωκτικό σεξ είναι μόνο για τους ομοφυλόφιλους.

Η πραγματικότητα: παρόλο που για μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρείτο αποκλειστική πρακτική των ομοφυλοφίλων, υπάρχουν πολλά ετερόφυλα ζευγάρια που θεωρούν το πρωκτικό βασικό πιάτο του ερωτικού τους μενού. Η πίσω πόρτα αποτελεί απλώς μια ακόμη επιλογή για την σεξουαλική ικανοποίηση και ουδεμία σχέση έχει με την σεξουαλική ταυτότητα του καθενός.

Όλα είναι θέμα ανατομίας

Για να κατανοήσεις καλύτερα το πρωκτικό σεξ πρέπει να ξέρεις την ανατομία του πρωκτού. Πάρε ένα εύκαιρο καθρεφτάκι και ένα φακό ανά χείρας και παρατήρησε καλά τον πρωκτό σου. Καθώς επεξεργάζεσαι τους γλουτούς θα παρατηρήσεις την είσοδο του πρωκτού. Παρόλο που σου φαίνεται μικρή και τεντωμένη, είναι πολύ ευλύγιστη έτσι ώστε να μπορεί να δεχτεί μέσα της από ένα μικρό δαχτυλάκι, ένα παιχνίδι (ερωτικό ή μη) αλλά και ένα οποιουδήποτε μεγέθους πέος. Θα παρατηρήσεις ακόμα, πως η επιδερμίδα που καλύπτει τα τοιχώματα του πρωκτού είναι σκουρόχρωμη και ρυτιδιασμένη, με ανεπτυγμένη τριχοφυΐα αλλά και κάποιους ιδρωτοποιούς και βλεννογόνους αδένες.

Η είσοδος, αν μπορούμε να την αποκαλέσουμε έτσι, του πρωκτού περιέχει εκατοντάδες νευράκια και είναι εξίσου ευαίσθητη στο άγγιγμα και το τέντωμα. Στη συνέχεια του πρωκτού βρίσκεται το ορθόν έντερο. Το ορθό έντερο έχει μήκος 12,7 εκατοστών και πολλές πτυχώσεις. Επειδή το τοίχωμα του εντέρου είναι ευαίσθητο, τα αιχμηρά ή παράξενα αντικείμενα μπορούν εύκολα να προκαλέσουν ζημιά. Αν και δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο ο πρωκτός, κάποιες γυναίκες θέλουν να αισθάνονται την πρωκτική μεστότητα που δημιουργείται με τη διείσδυση κατά την ερωτική πράξη."
http://kataggeilte.blogspot.com/2011/07/5.html

Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός : " Κι ο Σωκράτης ο σοφός, ... ... κι αυτός."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου