Social Icons

twitterfacebook

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Οριστικοί τίτλοι τέλους για το ζευγάρι!


Ισως και να μην είναι τυχαίο το τελευταίο της τραγούδι...
Είναι από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες και ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου. Παρά την επιτυχία της παραμένει σεμνή και καθόλου… καβαλημένη.
Τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στη Σουηδία όπου μεγάλωσε και προσπάθησε να δει τι θα κάνει στην προσωπική της ζωή. Και τελικά… ήρθε το τέλος.
Μετά από 11 περίπου χρόνια σχέσης η Έλενα Παπαρίζου και ο σύντροφός της Τόνι Μαυρίδης αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους. Η απόφαση τους φαίνεται να είναι οριστική και μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι τις τελευταίες μέρες η Έλενα βρέθηκε στην Ελλάδα και χωρίς να την πάρει σχεδόν κανείς είδηση μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι όπου έμεναν και έφυγε ξανά πίσω στη Σουηδία.

Σύμφωνα με πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον, το ζευγάρι χώρισε πριν από δύο περίπου μήνες. Ο Τόνι ήταν στην Ελλάδα αλλά η Έλενα πήγε στη Σουηδία προκειμένου να δουν αν η απόσταση θα επιδρούσε θετικά ή αρνητικά στη σχέση τους. Τελικά, πριν από λίγες μέρες αποφάσισαν να τραβήξουν ο καθένας το δρόμο του και έτσι, την Τετάρτη το βράδυ η Έλενα ήρθε από τη Σουηδία μαζί με τη μητέρα της και μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι που έμεναν μαζί με τον Τόνι στη Γλυφάδα. Το Σάββατο το βράδυ μάλιστα πήγε στο κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο άλλωστε έχουν συνεργαστεί και είναι φίλοι. Χθες όμως, Κυριακή αναχώρησε πάλι για τη Σουηδία όπου θα κάτσει για αρκετό καιρό. Μάλιστα, παρά τις φήμες που ακούγονται, η Έλενα δεν θα είναι το χειμώνα με το Σάκη Ρουβά.
http://sarotiko.blogspot.com/2011/06/update_7907.html

Σύμφωνα με τις δικές μας Κατίνες....εεεε συγνώμη, πληροφορίες, η Έλενα είχε χωρίσει από τα Χριστούγεννα. Τί να έχει άραγε σε καβάτζα; Γιατί, ώς γνωστόν οι γυναίκες είναι σαν τις μαϊμούδες. Δεν αφήνουν το κλαρί που κρατάνε, αν δεν βρουν άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου